834152.jpg

viime aikoina olen kutonut kovasti, mutta silti ei ole vieläkään mitään valmista esiteltävänä. mutta tässä kuitenkin kuva keskeneräisestä neulemekosta tulevan käyttäjänsä yllä. tämän aloitin kyllä jo keväällä, mutta hyvin hiljakseltaan se on edennyt tähän asti, ennen kuin nyt olen taas tähän keskittynyt. novita woolista neulon tätä siis garnstudion tällä ohjeella. ja niinkuin kuvasta jo ehkä näkyykin, olen yllättäen  TAAS muuttanut ohjetta jo monta kertaa ja lisäksi kyllä lukenut ohjetta väärinkin, että saas nähdä minkälainen tästä lopulta tulee :D harmittaa kun olin niin epähuolellinen ohjetta lukiessani, että vahingossa kavensin takakappaleessa hihansuun kohdat, kun olisi pitänyt päätellä silmiä. ja lisäksi vähensin liian vähän silmukoita....katsotaan nyt vieläkö alan purkamaan koko takakappaleen. nyt ovat sitten jo hihatkin hyvästi valmistumassa, sitten pitää enää virkata reunapitsit ja muutama kukka lehtineen. tässä vielä toinen kuva edestä, joskin vähän huonolaatuinen ja tyttö on ihan uninen, mutta ainakin mekon linjaa vähän näkyy paremmin...

834151.jpg

sitten oon aloitellu ihka uusilla ja ihanilla 5 koon bambupuikoilla tämmöstä yhtä "kierre-joustin" pipoa erään ohjeen mukaan siskolleni. eilen tuota pihamaalla neuloessani huomasin myös sellaisen asian että kyllä nyt taitaa pihalla neulomiskausi tehdä loppuaan, niin kylmästi ottaa tuuli jo sormiin tuossa hiekkiksen reunalla. täytynee ulkona keskittyä vaan lapsiin ja pihahommiin ja jättää neulomiset tästä eteenpäin sisälle.

834153.jpg

ja vieläkään en ole päässyt uutta ompelupistettä kunnolla testaamaan pieniä housun lahkeen lyhennyksiä ja liivinsuojien askartelua lukuunottamatta, jahka tässä joskus... viimeistään ensi kuun alussa kun kansalaisopiston kurssit taas alkavat (jee!!!) ja pääsen saamaan ideoita, oppia ja kaavoja kurssin puolesta :)