joo olen saanut siivottua ja aloittanut siskon pipoa.... pipon kanssa meinaa vaan olla vähän ongelmia... langan paksuus, silmukkamäärä ja puikon koko ovat yhä vähän hakusessa, vaikka nyt puikoilla oleva tekele on jo kolmas. ongelmaa tuottaa myös se, että olen hukannut noita puikkojani. olen aivan onneton pitämään nuo sukkapuikot tallessa! jos ei muuta niin lapset kuljettavat ne johonkin. nyt minulla on hukassa yksi koon 5 bambupuikko, yksi koon 6 muovipuikko ja yksi koon 2,5 bambupuikko on mennyt poikki. ja nuo bambupuikotkin olivat ihan uusia... ärsyttää. jos kukaan muu, jolla on hukkunut kyseisen kokoisia puikkoja, lukee tätä postausta, niin laita kommenttia niin yhdistetään puikkovarastot jotenkin!

neulomisasia junnaa nyt vähän paikoillaan tuon ongelmallisen pipon ansiosta. se ois jo valmis jos ei tarvitsisi koko ajan purkaa :) tyttö vaatii omaa prinsessa villatakkiiaan ja toinenkin pipo pitäisi saada tehtyä (vaikka siinäkin tarvis kyllä niitä koon 5 puikkoja, joista yksi on nyt hukassa! :/ )

lisäajanvietettä tarjoaa vielä nukkekoti, jonka tyttö sai joululahjaksi. eilen askartelimme puupalasista ja vanhoista rikkinäisistä nukkekodin kalusteista uusia kalusteita meidän nukkekotiin ja nyt on kovasti verhoiluja niille suunnitteilla. eilen yritin liimata erääseen puupalasista koottuun sohvaan verhoilut päälle, mutta ei onnistunut, joten pikkutarkkaa ompelunäpertelyä on siis tiedossa. jotain sohvia tein myös ohuesta vaahtomuovi levystä, josta on valmistunut myös sänkyihin patjoja ja joihin kaikkiin täytyy myös ommella pääliset. ensin pitää vaan päättää mitä huonekaluja laitetaan mihinkin huoneeseen ja mitä väriä missäkin käytetään. nukkakodin kanssa näpertely on hauskaa puuhaa, mutta haastetta tuovat koko kokonaisuuden kerralla suunnittelemisen ja sisustamisen lisäksi 3 veen mukana näpertely ja 1,5 veen lahkeessa roikkuminen...