tämmöisen kunniamaininnan olin saanut jo kahdeltakin kanssa bloggaajalta :)

1210688.jpg

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."


kiitos hirveästi ihanasta yllätyksestä sanna ja wiliske :) tässä on pitkään ollutkin tämmöinen kausi, ettei kommentteja ole juuri tippunut eikä minulla ole ollutkaan mitään kovin kummoisia töitä esiteltäväksi. niin onhan näitä tunnustuksia kiva saada muistutukseksi siitä, että kyllä tätäkin blogia silti joku saattaa seurata ja joku tästäkin saa hyvää mieltä ja inspiraatiota. ja sehän on juuri sitä mitä itsekin muiden blogeilla surffaillessa haen :)

päätin lahjoittaa kunniamaininnan sellaisille bloggaajille, joiden sivuja tulee käytyä läpi usein (ja jotka ovat jo vanhempia tuttavuuksia) ja joista löytyy aina jotain mieltä ylentävää lueskeltavaa ja katseltavaa :) eli annan sen takaisen sannalle ja lisäksi paulalle, kianalle, annikselle, rasavillirusakolle sekä yhdelle kyllä ihan uudelle, mutta sitäkin inspiroivammalle bloggaajalle tilli mössönpojan tytölle