1227135.jpg

tässä yhdet roskiin tuomitut lyhyet ja vanhat verhot mekoksi muuttuneena. tästä kankaasta on leikattuna yhdet istuinpäälisetkin, eli aika paljoksi riitti vanhat pienet verhot. eikä ole yhtään roskis kamaa tämä kangas enää, tyttökin tykkäs taas kamalasti, on se niin ihanaa kun se jaksaa niin aidosti aina innostua :)

1227134.jpg

kaavan sain sannalta ja viljavalla blogista löytyy lisääkin mekkoja tuolla kaavalla tehtynä (joo ja kyllä vähän kesti toteutus kaavan saannin jälkeen, mutta tulipahan valmista kumminkin). itse lisäsin tuohon mekkoon vielä tuon helman frillan, kun mimmulla pitää niin kovasti olla noita rinsessa röyhelöitä nykyään. ja kiinnitysmekanismi on muuten ältsin yksinkertainen ja näppärä, ei mitään vetoketjuja tai nappi taiteilua, vain tuo kantattu aukko ja nuo nauhat edessä. kanttauskin onnistui ihmeen hyvin, ensin panikoin, että saas nähdä miten nauha tuohon istuu, mutta hyvin se asettu vaikkei juuri joustakaan. tykkään :) tämä mekko meillä oli muuten päällä synttäreillä, johon nuo aiemman postauksen lakit päätyivät lahjaksi ja varmasti pidetään tätä jatkossakin kun on vielä näin reilukin (vaikka koko vain 104 ja meillä käytetään jo paljon isompiakin vaatteita). kiitos vielä kovasti sannalle!

1227133.jpg

päivitin muuten myös pari rotankuvaa siitä yhdestä ruskeasta rotasta, joka muutti meiltä niin pian pois, etten sdaanut siitä aiemmin kuvaa :)