vähän ei-niin-perinteinen-käsityö linjalle menee tää homma, mutta laitetaan nyt tänne kuminkin todistus aineistoa siitä, mihin olemma aika paljo aikaamme viime aikoina tuhlanneet :) thadaa!

1276243.jpg

pihallemme on kohonnut kaksi lumi "iglua" tai jotain sinne päin (toinen näkyy tuossa takaoikealla seinää vasten). rakennusvaiheessa äitillä oli varmaan hauskempaa kuin lapsilla (joo, tunnustan, olen ikuinen lapsi) mutta sittemmin on lapsillakin ollut hauskaa :)

1276230.jpg

joo ja sisäkissammekin meidän piti tässä yks päivä raahata ulos taideteoksia katsomaan...

1276236.jpg

niin ja majoissa mahtuu sisällä lapset istumaan, että aika tilaviksi koversin ne, jotta ne niissä ois kiva leikkiä.

1276229.jpg

ja seuraavat kuvat ovat sitten siitä ei-seinää vasten olevasta majasta (nämä kuvat onkin otettu ensin, hiukan huomaa valo eroja...). alla olevissa kuvissa olen itsekin majan sisällä kameran kanssa :)

1276244.jpg

tämmöseltä siellä sisällä näyttää ja minä olen leveimmässä kohdassa.

1276241.jpg

elmukka vielä pientä hienosäätöä fiksailee...

1276245.jpg

semmosta. saas vaan nähdä kauanko majat tuolla pysyy, kun niin lauhaa on taas tämä keli (niin kuin koko talven ajan onkin ollut). mutta kai tässä vielä jotain toivoa on että pakkasen puolella vielä pysyttäs näiden parin nollakeli päivien jälkeen. se hyvö puoli on, että eilenkin saimme rakennettua näiden kaveriksi vielä avaruus-olio-lumiukon, jolla voi ratsastaa :)