1311974.jpg

"tervetuloa meidän perheeseen!" toivottaa tässä isänorsu amerikasta asti matkanneille pikkunorsuille. koska pienten vaatteet olivat matkalla hukkuneet johonkin, täytyi heille heti ommella uudet vaatteet. toinen norsu sai shortsit matkallansa villtinä toimineesta kangastilkusta ja toinen pienen mekon.

1311972.jpg

tässä yllä taas yksi alkuperäinen norsutyttö ottaa vastaan tulokkaita. sammakon vaateriepu oli rikkoontunut matkalla ja se korjattiin. myös sinipilkullinen hame täytyi korjata ja sen rikkinäinen niskalenkki poistaa (huh, mitä näpertelyä!). alla vielä lähikuva lasten ihan uusista vaaatteista.

1311973.jpg

ja pitihän sitä isänorsunkin juhlan kunniaksi repäistä ja ompeluttaa uudet pöksyt. aiemmat olivatkin kuluneet jo varsin olemattomiksi... (ne on hukkuneet jo joskus omina pikkarais-leikki-aikoinani) tuohon eteen olisi voinut ehkä vielä laittaa pienet koristenapit henkseleiden kiinnitysompeleiden peitoksi, mutta enpä taida tarpeeksi pieniä omistaa :)

1311975.jpg

alla vielä kuva takaa, jonne laitoin myös pienen tarran, jonka avulla housut on helppo pukea ja ne myös pysyvät yllä. se tuli vain ommeltua vähän väärän värisellä langalla, pistääpäs hyvin näistä kuvista silmään...

1311977.jpg

ja tehtiinpä vielä toisetkin samalla mallilla kun kerta kaava oli, vähän reippaamman väriset ja rennommat vain, vaihtelu virkistää :) ompeluopelle vaan kiitos kaavoitusavusta!

1311978.jpg