1348461.jpg

tänä vuonna nelijä vuotta täyttävä ja suht isokokoinen tyttö tarvitsi isompaa vaippaa, kun yövaippa tahtoo vielä yhäkin kastua mutta vanhat alkaa käydä pieneksi. muuntelin omaa, hyvää ja vanhaa vaippakaavaa isommaksi ja hyvä tuli. jos joku tarvii isomman lapsen vaippakaavaa yksityiskäyttöön, niin vinkatakaa niin voin auttaa :)

1348462.jpg

laitoin tähän tällä kertaa nepit, kun ne pysyvät isommalla lapsella paremmin kiinni eivätkä hankaa.  kankaina varastojen täytettä, sisällä tukena jopa vanhaa trikoo puseroa. eteen laitoin koiramerkin koristeeksi, oikeasti se on koiraflanellista leikattu ja huoliteltu tilkku :)

1348463.jpg

vanhojen kuivaliinojen voidessa huonosti, tein myös pari uutta lisäimu-kuivaliinaa. näihin käytin coolmaxia kuivaliina pintana, saas nhädä kestääkö tämä parempana pesuissa kuin tavan kuivaliinaneulos tai mikrofleece, joka pysyy kyllä pitempään hyvänä, muttei enää niin kuivana kuin alussa ja nyppyyntyyhän sekin. imu materiaaleina toisessa vanhaa ohutta froteepyyhettä x2 (tuo vihreä) ja toisessa paksua vaippaflanellia x2 ja lisäksi yksi kerros ohutta flanellia kuosikankaana.