1559198.jpg

tulipas se taas todettua, että tuo meidän ikiliikkuja vauhtiviikari on aivan mahdoton kuvattava. tämmöisiä ihmeellisiä ja ihmeellisesti valottuneita puoliheilahtaneita kuje-ilme kuvia siitä vaan saa äkkiseltään napattua... suurin osa kameralle tallentuneista kuvista oli semmosia, että vain puolet koko lapsesta näkyi enää kuvassa ja sekin puolikas oli lahjakkaasti vauhtiviirujen peitossa. että tämmöisiä kuvia nyt tällä kertaa.

1559200.jpg

kaava tähän nalleasuun on ottobren ja suuren käsityölehden useista kaavoista muokattuja. onnistui muuten ihan kivasti, mutta hupparin etutaskuihin en ole yhäkään tyytyväinen. ois sittenkin pitänyt laittaa ne ehkä ihan sivuille...?!

1559201.jpg

housuista sen sijaan tuli vallan mainiot. vyötäräresorista tuli mukavan korkea ja just sopiva eikä sen väri näy mihinkään (olin alunperin ostanut sitä varten kaunista ruskeaa resoria, mutta tietenkin se hukkui johonkin ennen kuin päätyi housuihin asti). lahkeista tuli tosi hyvät ja toimivat, ompelin niihin paksut "kuminauhakujat", joihin ompelin saumaan kiinni paksun kuminauhan. nyt lahje jää kivasti pussille niinku halusinkin. alla vielä kuva puvusta sängyllä (ärsyttävän surkeasti valottunut sekin) kokonaisuuden hahmottamiseksi, noista pojan päällä kuvatuista kuvista kun ei juurikaan ollut siihen tarkoitukseen...

1559203.jpg