1851858.jpg

eli prinsessan kruunupipo, vaikkei olekaan vaaleanpunainen. piti saada välikausihaalarin väreihin sointuva vähän hellehattua paksumpi syksypipo ja tässäpä tämä valmiina siis. ideana oli myös, että se menis tulevaisuudessa "prinssi" pipona sitten pikkuveljelle (tai veljille) samaisen haalarin kans. tytöllekin kelpaa, kun on kerta väristä huolimatta prinsessan kruunupipo :)

1851859.jpg

valmistunut ullan kruunupipo ohjeella, joskin kokoa suurennettu ja eri langoilla ja mallikerrat hienosti vinksin vonksin neulottuna :) en tykännyt neuloa puuvillalankaa 3,5 puikoilla ja kun neulekuvio ei kertakaikkiaan kierros kierroksensa jälkeenkään tuntunut asettuvan aloilleen, jätin sen suosiolla sitten mutkittelemaan.... noh, ei se nyt niin kovin pahasti paista silmään. yksi työ vähemmän to do listalla!

päivitystä pukkaa hyvin hiljakseltaan... hengissä silti ollaan ja neulerintamallakin vähän eloa, mutta lisään vasta kun olen saanut viimeistelytkin tehtyä. liivinsuojia on myös tullut huristeltua melko pino. jonkun tunnustuksenkin sain tässä joku aika sitten, mutta sekin on jäänyt arkistoimatta... vähän huonolla mallilla ja vähällä huomiolla ollut tämä blogimaaila viime aikoina siis :( muuten syksy on lähtenyt oikein kivasti käyntiin, kun ollaan vähän jotain toimintaa arkeemme saatu! ja ens ja sitä seuraavalla viikolla alkaa vielä lisääkin kerhoja yms, jee.