2096538.jpg

jotain valmistakin, eli siskon tilaamat ja suunnittelemat musta-valko raidalliset joululahja lapaset. itse en olisi laittanut noita hello kitty kuvioita, koska niitä ei saa noihin ompelukoneella varmistus-ommeltua. mutta tällainen oli tilaus. nyt on puikoilla näihin alulapaset.

viime perjantain kaupunkireissulta tarttui vihdoin mukaan myös lisää lankaa omaan, ikuisuuden työn alla olleeseen villatakki-boleroon, jonka vihreä hihan alku näkyy kuvassa. villatakki on valmistumassa myös tuosta samaisesta kamena villalangasta, jota ostin toista väriä. tuota punertavaa kamenaa tahtosin hyödyntää pariinkin neule-juttuun, mutta tällä erää ne saavat jäädä odottelemaan puikoille pääsyä.... ja ostosreissulta tarttui mukaan myös tällaiset jo vuosia haaveissa olleet talvipopot :)

2096660.jpg

niin ja mulla meinaa olla onglemia kuvanmuokkausohjelmani/tietokoneeni kanssa, joten siksi nämäkin päivitykset nyt raahaavat vähän perässä ja kuvien taso ei ole aivan sellainen kuin voisi olla.... ja vauva-kuulumisista kiinnostuneille lupaan laittavani asiasta omaakin postausta, ihan pian kun tässä kerkeän :)