1934204.jpg

tadaa! neuloin sukat ittelleni. nämä ovat toiset mitä koko elämäni aikana olen sukkia itselleni valmistanut, että jotain melkeinpä historiallista siis! ja tietysti ovat nämä väriltään niinkin helpot kuvattavat kuin mustat... tuossa yllä näkyvästä nyt sentään jotain selvää neulekuviosta ehkä saa, alla olevasta ei niinkään..... ohje siis uhoavan gnun kerttu-sukat ja puikot koon 3 ja lanka jotain ikivanhaa jämälanlaa, jonka nimestä tai materiaalista ei tietoakaan. nallen paksuista ehkä. aika uskollinen olin ohjeelle! tosin kun lanka ja pukot olivat vähän ohjetta ohuempia, mallikertoja tuli toistettua useampi. siistit ja istuvat tuli, käytössä kai vasta napakkuus selvinnee. mulla kun tuo käsiala on löysähköä ni tahtoneet aina neulomani sukat käytön myötä "lörähtää". mutta kivaa, nyt mulla villasukkien suurkuluttajalla on ees yhdet ehjät villasukat :) toiset on valmsitumassa äitiltä, kun häntä apuun pyysin, kun kaikki sukat on ihan hajalla... seuraavaksi vois vaikak parsimsita harrastaa sitte.

1934214.jpg

vähä jotain vauva-juttua oon ommellut, niistä vois laittaa jonku yhden yhteisen postauksen tässä joskus. pojalle oon kans surautellut parit aluspaidat, jotka nyt eivät ole kovin esittelemisen arvoiset sinänsä, mutta jotka materiaaliensa ansiosta ovat kovassa käytössä. bambusilkistä ja merinovillaneuloksesta kun tekee ni lopputulos ei voi olla muuta kuin älyttömän mukava päällä! parivuotias valitsee kaapista heti nuo mun tekemät paidat :)

mahan kasvatuksesta. eilen oli neuvola, tänään viikkoja 35+4. kiloja kertynyt tasan 10 ja kuukausi pitäs vielä pysyä yhtenä kappaleena. mahakäyrä oli vähä laskenut ja välillä +800g viikossa kertynyt painonnousu oli nyt vain +300g eikä asiasta välillä minuakin huolestuttanut terkka ollut enää ollenkaan huolissaan. siispä palkitsin itseni tänä iltana fazerin sinisellä suklaalevyllä, ja jep, kokonaisella. nam :) mutta söin sen pikkuvillahousujen neulomisen ohella, joten tein samanaikaisesti jotain järkevääkin. niin kerta. joo ja vähä tällaista "kaikki asiat nyt järjestykseen ennen kuin vauva syntyy" puuhaa olen harrastanut. makkaria on järkätty uudelleen, villahousuja on neulottu ahkerammin, imetysliivejä yms tavaraa on hankittu ja vanhoja asioita pohdittu oikein olan takaa tällaisten uusien asioiden ja elämänmuutosten tieltä. ja lapsille aloitettu vastustuskykyä vahvistavat kuurit, jotta pysyttäs ees hetki terveempänä ku vauva tulee. koputetaan puuta, että noista homeopaattisista- ja luontaistuote pöperöistä on apua.... olo on välillä tuskainen ja jatkuvasti väsynyt, mutta vielä en ole valmis tulokasta vastaanottamaan, joten muhikoot se viellä tuolla, että saan vielä kaikennäköistä pientä ja tarpeellista tehtyä....