1979163.jpg

villapöksyt tulokkaalle koossa s. pallerot kirjoneuleena neulottu. yksinkertaista hahtuvaa ja kirjoneuleen ansiosta ilman haaravahvistusta. katsotaans kuinka hyvin pitävät!

1979189.jpg

taitaa olla vähä tämmönen loppukiri meneillään... hommat valmiiksi ennen vauvaa siis. olen jopa saanut loppusuoralle tytölle aikoja sitten aloitetun ariel seinävaatteen, hyvä minä :) kovaa vauhtia puikoilta valmistuu myös tarpeeseen tulevat villasukat pojalle. pieni työhän nekin, mutta niissä on mulle uus neulekuvio, joten ihan mukavaa tehdä niitä. ja pari muuta työtä ois vielä arkistointia vailla kans...

tuntuu muuten ihan hullulta ajatella, että noin parin viikon päästä tämä pikkukolmonen on maailmassa. niin hyvin on tuoreessa muistissa vielä elmukan tuskaiset loppuraskausolot ja tuntemukset. mihin se tämä raskausaika oikein kulua kupsahti??? vaikka tietäähän sen, että tähän arkeenhan se. mutta outoa silti :) pari hassua viikkoa nyt hurahtaa tuosta noin vaan... nyt on ollut oma olo parempi, kun muutama viikko sitten väsytti niin hirveesti ja supisteli kipeästi ja muutenki oli tuskanen olo. nykyisestä huomattavasti siedettävämmästä olosta huolimatta noita useamman supistuksen sarjoja tulee päivittäin, vaikkeivat ne niin kipeitä olekaan. kyllähän sitä kuulostelee aina vähän niinkin, että entäs jos nää ei nyt tähän pariin loppuskaan. vaikka tietää, että mulla niitä supistuksia on ollu runsaasti joka raskaudessa ja tämmösiä harjotus sarjoja aina päivittäin muutaman loppuviikon ajan. oma olo on sen verran hyvä, että saishan tuo tuolla vielä köllötellä ni me voidaan vielä rauhassa henkisesti lasten kans valmistautua perheen kasvuun, mutta nyt kun on saanut vähän rästihommia tehtyä niin en pistäisi pahitteeksi vaikka ne supistukset joku ilta jo synnytykseen asti päätyisivätkin :)